Niki Minaž - nova kraljica oblina - Video


Džej-Lo i Bijonse, koje su prve promovisale pozamašne zadnjice kao simbol seksepila, sada imaju jaku konkurenciju u Niki Minaž. Ova mlada hip-hop pevačica na svojim nastupima ponosno ističe svoje obline, ne obazirući se na glasine da je uradila estetski zahvat povećanja zadnjice.

Bez daha je ostavila sve prisutne na jučerašnjem koncertu u Njujorku, kada je binom prošetala u kostimu boje kože, ispod koga joj se jasno ocrtavala impozantna zadnjica.

Onika Maraj (26), kako glasi pravo ime ove tamnopute devojke rođene u državi Trinidad i Tobago, muzičku karijeru je započela 2004. godine pevanjem pratećih vokala i refrena za repere iz Njujorka.

Širu pažnju privukla je svojim profilom da društvenoj internet mreži MySpace na kojem je postavila svoje miksovane pesme. Njen rad zainteresovao je jednog od čelnih ljudi izdavačke kuće “Dirty Money”, u kojoj upoznaje američkog repera Lil Vejna, svog budućeg mentora.

Tokom 2008. i 2009. godine, pobrala je nekoliko nagrada i proglašena najboljim ženskim izvođačem, što je pomoglo da se kao gost pojavi na singlovima drugih izvođača: Maraje Keri, Ludakrisa, Ašera, Šon Kingsona, Kristine Agilere i Lil Frika.

Njen prvi singl “Massive Attack” koji izvodi izvodi sa reperom Šonom Geretom, prošao je veoma zapaženo, a spot za ovu numeru nominovan je MTV Music Awards, u kategoriji za najbolji spot novog izvođača 2010. godine. Ovog meseca u prodaji će se naći i njen prvi studijski album “Pink Friday” (Ružičasti petak).

Pogledajte singl sa "Massive atack"...




Популарни постови